http://www.nattstad.se/jlen

http://www.nattstad.se/jlenhttp://www.nattstad.se/jlenhttp://www.nattstad.se/jlenhttp://www.nattstad.se/jlen
http://www.nattstad.se/jlen
http://www.nattstad.se/jlen
http://www.nattstad.se/jlen

Hej då blogg.se.....!

Nu har jag och Joppe fixat en blogg tillsammans istället. Vi hade ju en förut men ingen gillade de så jätte mycket, men nu har vi skaffat en tillsammans! SweeT!  Dock är det inte på blogg.se eftersom det är så mycket problem med denna sida.... Så provar nattstad, och visst jag tycker att den är väldigt rörig och inte så fin, men äsch, kul att prova nåt nytt lix! Så hej då blogg.se och Noordiis.blogg.se och hej http://www.nattstad.se/jlen, så kommer blogga därifrån framöver, blir flera inlägg och massa skojjs! dock känns detta lite sorligt eftersom de gick ganska bra för min blogg här, men nu satsar vi på större!!!
BYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYE

http://nattstad.se/jlen
http://nattstad.se/jlen
http://nattstad.se/jlen
http://nattstad.se/jlen
http://nattstad.se/jlen

Easy A!

Precis kollat klart filmen Easy A, kan säga att den var helt okej faktiskt. Lite smått rolig så där, så ja en bra film helt enkelt. Rekommenderar den om ni vill se en ungdomsfilm, glutta den!



Hemligt!

På söndag smäller det! Då ska jag och Joppe upp till huvudstaden för en liten hemlig sak, kommer bli så awesome, och hoppas verkligen att de kommer gå bra! Det skulle betyda så mycket för mig och skulle vara sjukt jä*vla kul!! Och tack Mathilda btw som fixade detta åt mig, tack min älskling, du betyder massor för mig! (http://mpeterssons.blogg.se/)!

Vad det är vi ska göra får ni veta på söndag ;)


Summer vs Winter



I


3 words!


Resultat!

Så nu har jag torkat håret och plattat det lite också! Blev faktiskt ganska bra, väldigt ljust men bara bra, blev lite "kallare" också, så mm jag är ganska nöjd!

Färgen är äntligen I!


Slinga igen..!

Känner mig så naturlig, nu ska jag slinga håret igen, vill bli liiiite ljusare igen, det är ju typ rött? nä men vettefan vad de är för färg, fint är det verkligen inte!

All H&M!

249:-

249:-

349:-

349:-

349:-

Just Nu!

Playing games with my family and drinking some wonderful drinks!

Speeeeel!!!

img_0408 (MMS)

Speeeeel!!!


Är lite kär!


KAvaj?!

Flipp eller flopp?! Och ja jag vet att jag gjorde västa superfula posen, höhö!



It's getting there!


Morning!

Precis vaknat nu då! Sittter hemma hos Sebbe och bara kollar igenom allt vi skrev på facebook igår. Haha satan säger jag bara haha! Snart kommer mor och hämtar mig (kanske sebbe oxå) sen blir de hem till my crib där ma sistaah Jessica kommmer, ska blir sweet! Hörs lite senare!

Back!

Så nu är jag och Sebbe tillbaka från våran lilla tripp till Roma och ica, blir en grabbkväll med Xbox och massa candy, dricka och massa mer. Så hörs imorgon nån gång, hare bäääärre! yo!H!

Lunch!

img_0194 (MMS)

Lunch!


BYE!


Godmorgon...?!

Ja men duktiga Erik glömde ställa min klocka igår... fyfan..

Resultat!

Gjorde nyss blekningen, smakde... .mums? nja nä, men blev inget megaskillnad än, men ska göra de mera så då blir de nog whiiiiite, sweet! ;)

Med smak på joppe

img_1317 (MMS)

Med smak på joppe


Drar NU!

DDrar nu, hörs senare ikväll. Ska på öppethus med Joppsan! cio!

who can't love this?!


Men t itta!

Titta vad som kom med posten idag, sweet! Tandblekningen som jag vann av Felicia (fowzies) från stellawhite. Ska ta det lite senare ikväll för att nu så ska jag dra med bussen in till stan för att träffa joppe, missade ju den tidiga.... så blev ingen skola.. suck.. Men tack igen söta felicia, även om du är surmurt nu, skiter jag i, jag tänker inte vara de, så de så! Haha, tack ändå tack, gjorde min dag!

Juste:

´Glömde skriva igår att jag vann tandblekning i Felicias tävling (fowzie), så är från stellawhite, fan va grymt! skitglad faktiskt, typ första gången jag vinner något, sweeeeT! så nu kommer jag få en bländande vitt léende awesome! Tack din shomme att jag vann, skit glad, tack, tack tack, tack  tack! :D


V.I.P


Mat!!!

img_6789 (MMS)

Mat!!!


FaCeBoOk

Ny profilbild på Facebook!


ThaioutfitS!

OCH INZOOOOMNINGAR ÄLSKAR VI, RIGHT...?!



MEN VAFAN?!

Mitt liv är över... spott *splash* ify funkar inte... vad ska jag göra?! dö..!? a hejdå! får sätta igång itunes WIHO, för de är så JÄVLA BRA DÅ?! nej.


YEAHBA!

MEn bra att man inte alls såg vad jag skrev på inlägget under förutom "mm underbart!", skrev ju fan asmycket, skitsamma, fan surarsle nu!!! Ska laga nåt att käka nu, vrålhungrig, var möggelkassler idag, yummy.............. och ja jag vet att jag är mästerkocken, fan ni behöver inte alltid säga det, så sluta med de, blir arg!

Dagens:


Sedan en vovve där på kanten, men coolt då!

Mm underbart!

img_0894 (MMS)

Mm underbart!


DAGENS:::::


STRESSSSSD!!

Stressad som fan, har mycket att göra känns det, men egentligen inte, eller..? VAFAN?=!?!?


Kollar på film på naturen, vi har skojj......

img_0244 (MMS)

Kollar på film på naturen, vi har skojj......


Summer feelings!


HURTS!


KLar!

Så gott som klar nu med städningen (äntligen), ska korka upp skumpan och bara köra nu alltså, full ikväll igen är inte fyskam ;) nä det ska jag inte, är ju min och Andrés skumpa, så kör kanske på den i helgen, sweeet!




HIGHER BITCH!


Party with topman!


städa kanske?!

Har sett ut så här i ungefär en och en halv vecka nu, nu får det räcka, måste fan ta att städa, helt sjukt vad det är smutsigt och äckligt, ursch, får leka städtant i några timmar nu, kul...!


Ursch, smutsiga och äckliga Erik!


Men nåt sånt här!

Sluta photoshopa dig människa, du ser ju bra ut, i alla fall här! ;)


Nu ska mor tjocka oss och kolla film, keba...

img_7728 (MMS)

Nu ska mor tjocka oss och kolla film, kebab, munkar, godis, chips, dricka och goda ostar, mmmmmm!


Dagen igår

Var först i skolan (som jag förövrigt var väldigt trött i eftersom jag vaknade 05.30..), sedan efter schuul så drog jag ned på stan för att träffa joppe. Vi gick runt och letade efter en present åt syrran och tillslut hittade vi en frän väska, sweet! Blev sen smak, sedan så följde joppe faktiskt med mig och min knäppa familj till syrran för party. Trodde faktiskt bara att det skulle vara typ fika med tårta och saft, ja ni förstår?! Men ickeicke, blev ju partajj! Väldigt ös med massor av trevliga människor, god mat, god dricka, massor av skratt och självkalrt massor av sjungande! Helt klart en lyckad kväll! puss på den, dock hade jag inte med min kamera, eller jo, men i väskan i bilen... så inge bilder :(


Känner mig lite hängig, de syns eller?

img_2054 (MMS)

Känner mig lite hängig, de syns eller?


Hos syrran....

img_1149 (MMS)

Hos syrran....


Fikar med underbara Joppe!

img_6212 (MMS)

Fikar med underbara Joppe!


Dagens:


Grattis syster!

Grattis min fina, bästa storasyster som fyller 25 år idag, ett stooooooooooooooort grattis till dig och hoppas du får en toppen-dag! Ses imorgon, då blir det kalas hemma hos henne, sweeet! Älskar dig syster!




Nicki Minaj!

Jag och min polare Sebbe har funnit våran chick! Hon är helt grym på att sjunga/rappa, ser helt ok ut, lite småtokig dock och har ett stort ass (hihöh), Tror att hon kommer bli hur stor som helst nu detta år. Hon har sjungit med massor av stora artister som t.ex. Eminem, Rihanna, Will.i.am och massor av mer. Skönt musik helt enkelt! Så checka hennes album på spotify eller tuben eller whatever någonstans bara. Pink friday heter den i alla fall, sweeeeeT!




Sick, again!

Japp som rubriken säger, är sjuk igen, mår illa typ kräkilla. Får knappt i mig någon mat eftersom då kommer de nästan upp igen... mysig jag är att delar de här jag vet! Ska ta och plugga lite historia nu, sedan bara ta de lugnt och förhoppningsvis gå imorgon, eller vafan gör måste göra det har ju prov, bye!


Film-time!

Lägger mig i sängen nu med en skål popcornis som får bli min lunch! Inte kunnat käkat nåt idag, mått lite halvknapert. Hörs imorgon, godnatt och puss och kram och smek och fingerlek och klapp på kinden och spark i arslet... uops menade rumpan :$ haha, godnatt, inget mer!


Knarkar!!


Illa, så lägger mig!


Mår lite småbajs, så tänker lägga mig och vila en liten stund, hörs om ett tag, ciao!


Idag, oh crap, ser ut som jag är rödhårig, vafan är de med kameran?!

Problem?!?

Om ni också har stött på detta problem när ni går in på bloggen så är det bara att uppdatera, men funkar det ändå inte så uppdatera en gång till så ska du se att de funkar! Är väl något fel med blogg.se som vanligt...suck...!

God morgon! Bra start på morgonen!

img_0840 (MMS)

God morgon! Bra start på morgonen!


Rökning!

Tycker att röka är hur äckligt och onödigt så det finns inte! Okej tro inte att jag hatar alla er rökare, för det gör jag verkligen inte, känner väldigt många som röker men jag gillar dom ändå. Men juste de där att man tar upp en sån där cancerpinne från paketet, tänder den och sedan? Njuter?! eller vadå?! Nej ursch, fy! För det första så är det äckligt för alla oss som inte röker, man får gula tänder, blä andedräkt, gammal hy och massa mer, finns verkligen inget positivt med det, och juste det kostar massa pengar som man kan lägga på annat! Så fort jag går förbi folk som röker så håller jag för munnen (vet att jag kanske överdriver, men tycker verkligen inte om det), sedan så när man är på party och när folk röker blir jag illamående, kanske kräks till och med?! ;)
Visst ska inte sitta och klanka ner alla er rökare nu, men det är bara min åsikt och hur jag känner, så alla boys and gurls fimpa röken och behåll glöden föfan!!





Längtar till paradiset!

Snart kommer vi igen, snart!




it's all about the details


Matte är sååååå skojjj!!!!.......

img_5027 (MMS)

Matte är sååååå skojjj!!!!.......


Shoes!

Ska beställas om en snar framtid, blir perfekta till Thailand!





Skalman!

Nu är nya Iphone-skal beställda, sweet! Blev ett gult och ett ljusblått skal, blir nog assnyggt! Vill ju kunna variera lite ibland höhö! Beställda från tigenteknik.se.




Tandblekning!

Är med och tävlar i Felicia Auléns tävling om att man kan vinna tandblekning! Har alltid velat testa tandblekning, men inte riktigt vågat eftersom det sliter på tänderna?!?! Men sketa samma, vill man vara fin får man då för tusan lida pin. Skulle behöva tandblekning, inte för att mina tänder är speciellt gula, men eftersom jag vill att dom ska bli vitare, prövar allt, ni vet den här tandkrämen pepsodent white now?! äsch rena skiten säger jag bara, men jag är med i tävlingen Fowzie (eller shomme) ;)



Deras hemsidor: http://hblogg.se/feliciaulen
http://stellawhite.se/

Nya tag!

Så där nu är detta lov slut (buhu...), har varit ett riktigt grym lov må jag säga, ligger faktiskt lika med sommarlovet vilket var kalasbra! Har träffat så mycket fina människor, alla mina polare (ni är underbara), festat som en galning och shoppat. Har verkligen gjort hur mycket som helst, bara haft en dag när jag har varit hemma och inte gjort något alls (var min deppdag för att jag var så uttråkad).

Ska faktiskt bli lite småskönt att komma tillbaka till skolan igen, back to reality, för att sedan tagga till Thailand!  Visst ska inte bli skönt att plugga för de är verkligen blä, men att träffa alla godingar igen, najs!


Kelly's Partajj!

Var som sagt på fest i tegelviken igår. Var Kelly som hade sin födelsedagsfest och kan säga att den blev verkligen lyckad! Alla var glad, bra musik, gott dricka, mycket folk (ca 60 pers) och en grym värdinna! Så helt lyckad kväll kan jag medge!!


Söta Kelly, sköna Wille, och alltid lika härliga André!

Wille, André, Carl-Jan!

Boberg och Nordin, alltid på topp, tha partypeople!

Lokalo!

IGår´s klädeR!

Slänger upp en bättre bild på vad jag hade på mig, höhö! Var en helt flippad kväll med mycket dans och skratt, askul! Slänger upp bilder snart (om jag hittar kameran), har  väl festat bort den! ;)


Soffan, och mår bra?;)

img_1657 (MMS)

Soffan, och mår bra?;)


Men Alexandra Nilsson mjau!

Wow, smällheta bilder eller vad?!!




Bloggen ser ni på bilderna!

De blev detta!

img_7057 (MMS)

De blev detta!


I landsproblem?!

Ska på röjjjpartajj ikväll, men va tusan ska man ha på sig?! Har verkligen inte den blekaste! Känns som att jag har haft mina skjortor så många gånger, så att alla känner igen dom, åH! Ska ha baseballtröja? Nä de är väl inte så mycke party?! faaaaaaan...


YOY Gangster!

WAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZA?!!!



Yeeeeeeeeeeees sitter äntligen på en buss,...

img_9881 (MMS)

Yeeeeeeeeeeees sitter äntligen på en buss, och varm är den!!


Helvete fan är ute åt helvete med kyla o a...

img_9427 (MMS)

Helvete fan är ute åt helvete med kyla o allt,. Kommer inte hem eller nåt,. O har bara converse, fyfan!!


Tha city!

Nu drar jag, Sebbe och Adam oss mot city! Ska käka och göra lite ärenden på stan, sedan hem igen och sen till V-ås, hörs om ett tag!


Bilddagboken!

Var faktiskt inne på bilddagboken idag (OMG!!!!), varför?! jadu bra fråga, undrar faktiskt detsAmma. Men var lite småttskojj och kolla igenom alla gamla bilder och alla komenmtarer, haha shit säger jag bara. Var ganska poppis där faktiskt? right?! Det var kul för två, tre år sedan, men nu bara "är" den där, ska nog ta bort den ha ha, vill inte att folk kollar igenom allt!



Första bilden, från Turkiet, brunett också!

Bilden jag la upp med mest kommentarer, ha ha, vad höll jag på med då, skamligt!!

Dagens casual!


.......

Godmor.... nej vafan, inte morgon alls, nejsan nejsan, vaknade i alla fall vid tre, känner att det är ju just GREAT att vakna då, speciellt när man ska försöka vända tillbaka klockan eller tiden eller va i helsikke man säger! Nu sitter jag med en nachotallrik till frukost och ska snart kleta in lite vaxxivaxxi i håret, snart kommer Sebbe och hälsar på, AWESOME!  sebbe bered dig på att jag kommer STINKA vitlök, sweeeeeeeeeeeeet!




Lagat mat!

Precis gjort klart maten nu, blev tacopaj/taconachotallrik, ja jag vet inte vad det blev. Ska precis hugga in i detta i alla fall, kommer bli så j*vla gott så de finns inte. Awesome!


Sugig kvalité!

Skjortor!

Några som har frågat förut hur många skjortor jag har och vilka då är mina favoriter?! Så slänger upp dem och favvosarna ;)


21 stycken ;)

Favoriterna:


Jeansskjorta-carling

Blå Skjorta med vita detaljer-New Yorker i Prag

Vit/rödrandig skjorta med vita detaljer-Thailand faktiskt!

Kanske är lite skrynkliga, men direkt från tvätten!

Alla  killar borde ha minst 6 stycken skjortor, minst! Stiligt och simple!

Godmorgon..?!

Godmorgon alla kära polkagrisar, precis kommit hem från Jonsson så sitter och gör inget alls just nu. Igår var det chillkväll till max, väldigt behövande efter nyår känner jag *hehe* ;) Satt och käkade chips från England, och bara mumsa med massa snacks! Kollade även på en grym film som jag rekomenderar, "March of the penguins". Självklart att jag och Jonsson kollade på den, pingvinfreak som vi är!
Den var väldigt bra, dock att den var hemsk för att det dog pingviner lite huxflux överallt.. sorligt... men kolla på den!

Trailer:



Har precis varit och fikat Med polarna Jon...

img_2730 (MMS)

Har precis varit och fikat Med polarna Jonsson på smak, härligt härligt, och nu ligger vi i sängen och snackar, spelar spel och käkar baconchips, sweet!


Drar NU!

Ner på stan och fika/luncha med Jonsson, AWESOME!


MOrgan Pålsson!

Nu kör vi, skratta ihjäl mig nu vafan! HAHAHAHAHA! "Lägg dig där med din norska fjordfjolla" HAHAHAHA! Är på ettan i alla fall!


Blue from Weekday!


Vakenfis!

Så nu har jag och Joppis vaknat, klockan två så där, bra tid! Var i alla fall ute och åkte pulka igår, och smög på småbarn, haha, skrämde skiten ur de stackarna, och vi ska snart fylla 18 aaa eller hur! Var i alla fall askul, alltid lika kul att vara med bästa!

CharmtroLL!


VITT!


Nyår!

Okej tänkte berätta lite vad som egentligen hände natten mellan 2010 och 2011.
Var så att allt började med att jag drog hem till Andre, chillade där en stund sedan så drog vi till Torshälla där Linn var. Vi var hos Linn i några timmar och hade det väldigt trevligt med trevliga människor, tills det hände en massa saker, en idiot (förlåt att jag kallar den det), men det var han faktiskt då, han började vara dum mot alla som var där. Då drog vi sedan därifrån för att vi inte fick vara kvar eller nåt.
Hoppade på bussen, åkte till klosterkyrka där Nadifa bor, så drog vi in till dem. Var väldigt trevligt, kul folk, och bra drag. Sedan vid tolv så var det bara att pallra sig ner mot stan för att se fyverkerierna, som jag typ missa iår igen....! HAH!

Så gick jag och Andre till Time out där Joppe och alla stod och väntade på oss. Askul att träffa allla dom igen! Åkte upp till simonne, var väldigt trevligt till en till idiot kom... Blev total-kaos då! Alla skulle ut, jag och Andre också, fast egentligen så fick vi vara kvar.. aah var kaos. Men förstår helt fullkomligt Simonne, var verkligen hemsk. Och sedan var det en idiot som höjde hande mot Joppe, gissa om jag blev rasande dåå!!! Tröstade också de flesta, typ.. haha inga minnen av ;)
Sedan så började allt slockna, alltså i huvudet. Var plötsligt i en stor svart van, påväg till..?! jadu, sedan var vi Nyfors helt plötsligt, ja jag kommer inte ihåg. Sedan så tog jag och Andre en taxi hem till han och sov!
Helt jävla sjuk natt, men var trevligt ibland, och jag och Andre höll ihop hela tiden också, tycker de var bra gjort eftersom det var kaoos överallt! HA!





Lady Gaga!

Hon sjunger ju förjävla bra, inte direkt tänkt på de innan, tänker ju bara att alla nuförtiden sjunger för jävla dåligt sedan mixar man om allt i studion så att de blir bra, sedan så låter det skit när de har konserter, men Lady Gaga kan faktiskt sjunge påriktigt! Lyssna!


Ohshit!

Har verkligen inte orkat  skriva något, har varit så sjukt allt! Men jag lever, och hade fan ganska kul igår ändå, började jävligt bra, sedan bara föll det utåT! Skriver lite mer imorgon, orkar inte sitta och skriva. Slänger upp lite bilder och en video så länge!





Underbara Linn HaHa!

RSS 2.0