Drar nu!

Nu drar jag och min broder, han ska på nå fetröjj (som vanligt) någonstans, och jag drar till Andre, hörs imorgon!


Sista dagen!

Är sista dagen av 2010 idag, känns lite småtrist faktiskt! Diggade 2010 väldigt mycket, helt klart det bästa året på länge verkligen. Hoppas att 2011 har lite mer att ge, eller klart att det har!

Håller på att fixa mig för fullt nu inför ikväll. Blir partajj med gänget, ska bli asnice! Drar först till Andre och chillar en liten stund, senare drar vi mot partajjet! Kommer bli en helt urflippad kväll, blir det alltid när man är med Andre, Linn och Matilda, detta nyår ska verkligen minnas! Kommer slänga upp bilder imorgon ska ni få se hur jävla amazing de var!!!


Tagga nu föfan!!!!

Årsresumé, vad som gjordes!

Massor av bilder så klaga inte!


Förra Nyår!







Fyfan vad vi alla har förändras!


Sedan gjorde jag och joppe en blogg, som sedan lades ned pga att ingen orkade, synd...


Drog till kosmonova med Jonsson, hans mor och min mor, härlig tripp!




Några partyn från i början av 2010, härliga!









Romme med Jonsson och Aleks!



Sedan kom våren!



Och då drog vi (la familia) till Thailand!







Köpte även mina första klockor där! sweet!



Träffade även Paris Hilton!!



Fick tillbaka min Xbox!



Massor av shoppinG!





Sedan misommar!






hade några nakenbad!




Införskaffade ny kamera!




Och även en ny katt!



Sedan blev det power meeT!



soooooooooola!



Tatuerade mig!



Mer fester från året!










Klippte av nästan allt hår..



Sedan blev de hoppa ut i snön för ny facebookbild!



Köpte min allra första BOK!



Och sedan Julafton!



Så tack alla som har varit med i mitt 2010 och gjort detta år till hel klart det bästa året någonsin!! Detta år har bestått av mycket partyn och massor av roliga saker, och vill bara säga att nästa år kommer bli det ultimata!!!!!!!

Här kommer det!

Var som sagt hemma hos joppis. Blev en väldigt trevlig kväll/dag, med mycket skratt, gott dricka, god mat och massor av ost och kex! Väldigt mysigt. Spelade spel och ritade också barbis, fan vad jag är duktig känner jag, fan joppe suger på att måla, medan jag är kung så dä så!


Monster

ut och hakka kokos!

öppen!

Kom nyss in från en liten walk med joppis ...

img_2347 (MMS)

Kom nyss in från en liten walk med joppis och Greta. Blev lite snökrig, nej inte snöbollskrig ;)


Kom nyss in

Kom nyss in


Drar nu!

Så är nu klar, så tar bussen in till stan, sedan mot torshälla. Ska hem till Joppis, skönt, att få snacka med sin  bäst vän! hörs sen!


Härlig inzooooomning!

Knäpporna har börjat!

Min älskling Joppe och hennes två polers Matilda och Simonne har börjat blogga de med. Dock är de på devote, men sketasamma! Kul, ska bli intressant att följa den bloggen, dom är ju knäppare än knäppast dom där tre alltså (tillsammans), men därför I like them. Checka in på den och följ!

Deras blogg: Those3


Bästa vän!


Ny design!

Så har kirrat mig en ny design nu, dock var det inget fel på den andra men tycker att den blev ganska gammal och jag ser ju inte ut så längre? ;) Blev ganska nöjd med den nya, men har den bara nu för tillfället, kanske får en finare senare. Vilken var bäst?!
Och ser du inte den så uppdatera så kommer den nog ska du se;)


Oj hoppsan!

Glömt att skriva något, s.r.y! Slingade i alla fall håret, och blev helt okej faktiskt, trodde de skulle synas mera, men mor säger att det syns i mörkret (hm.. självlysande?) så får väl lite på henne. Annars så är de bara o göra mer, man kanske blir för mycket då, allstå om man gör mer nu när man har gjort?! äsch, det får duga så länge! ciao!


öm, vacker bild...

Nu: gör slingor!


Färdiiiig!

Så nu är jag klar! Tar bussen ner på stan, sedan träffa Sebbe, länge sedan nu fan! Ska bli trevligt. Tar en skön lunch också, sedan hem till han och chilla, spela lite kinect, snacka och massa mer. Kommer nog inte kunna skriva något mer idag, eller orkar inte snarare, så återkommer imogorn!


nY sKJORTA OCh nYA stRUmPOR!

Nyår!

Här kommer listan till nyår! Nu fan ska de smälla så de bara skriker om de, men blev ingen lokal....................Nyår!Nyår!Nyår!Nyår!Nyår!Nyår! TAGGA TAGGA TAGGA!


Tha stuff!

Kom hem från Tuna Parken för inte allt för länge sedan. Var en väldigt trevlig dag med Andre, och var sjukt mycket folk, fick fan herpes på alla! Fick med mig nyårs-kläderna hem, sweet! Blev en skjorta, röda chinos, strumpor i coola färger och sedan ett par brills, haha, tyckte det var lite skojj att köpa såna glajjor, men men, coolt till nyår! ;)


Carlings

Jc

Carlings och H&M


Idag!


Mellandagsrea!

Drar snart iväg för att hjälpa min farfar med en ny television, sedan runt tolv så ska jag till Tuna Park för att sedan möta Andre, då blir det shopping för hela slanten! Ska försöka hitta ett par byxor och en skjorta till nyår, då blir de party, så blir snacka om det idag också, naaajs!


Boring!

Im in love with my crazy beautiful life!



Tack Broder <3


Behind these castle walls!


Hysteri!

Var ju som sagt på elgiganten idag för att checka mellandagsrean. Redan vid tio i åtta (när vi kom) var det hur mycket folk som helst. Fattar inte hur folk pallar sig upp, sedan springa för att knycka åt sig alla saker, helt sjukt ju!


Kön var nästan dubbel så lång när vi kom!

Julafton!

Sådär nu är den underbara julaftonen slut, tråkigt men sant. Den var väldigt trevlig, med god mat och dryck och trevligt sällskap, och självklart de asbra klapparna ;)  Tycker att det är härligt när alla är samlade och bara äter och har en väldigt trevlig kväll tillsammans, det är väl de som julen är till för right?! nä nåja, nu ska jag lägga mig, ska upp tidigt (klockan sju) imrgon för att åka till mellandagsrean! Sweeet.....



Ser ni min fina tårta längst bort och mina rosa macarones?! ;)


Hängslen och fluga, stiligt!

MErry XMAS!

Detta jag har fått just nu, bara firat med päronen! Fick min Iphone, sweet!



VästeråS!

Drog till Västerås tillsammans med la familia och min underbaring Joppe! Vart en väldigt trevlig tripp, med mycket skratt och julshopping, väldigt trevlas. MorsAN köpte även Kinect till Xbox, så nu blir det strax speeeeela med familjen, men först: JULBAK! jobbigt.....



Beautiful disaster!


Ultimata nyårspartylåteN!


Fluga till dagens ära!


Och en liten pussmun där också! aaaaaaw....


True colors!


FÄRDIIIIIIIG!

Blev att vi (jag, Jompa och allis) gick ner på stan och julshoppade lite. Tog sedan en härlig fika, sen playa lite bowling! Sweet att det är lov och att alla handlande är klaaaaart! Juste, tycker att jag har fått lite vuxenpoäng också, eftersom jag köpte min allra första bok idag. Vilken var det då??.... wait for it...... jo självklart Paris Hiltons bok, haha, såg omslaget och tänkte "jävlar vilken het brud, denna bok ska jag ha!", så den följde med mig hem!



Visst var det jag som vann Jonsson?! *host host*

espresso house

SITTER PÅ ESPRESSO HOSE MÄ JONSSON! SWEET!

HAHA!

Från Sebbes, Jeppe och Linus svenskaarbete, så jävla sköna!


Läskig film!

Hade väldigt, väldigt skojj i skolan, så tyckte att jag var så rolig så gjorde en liten fjuttig film, *HIHIHIHIHHIHIHIHH*


Booty bounce!




HEY, Jag har fuckat upp igen ja, jag har ingen kontroll!



Barbra streisand


"Jag överlevde"

Har precis läst klart "jag överlevde" och vill bara säga att shit vilken fängslande berättelse. Faktiskt bland de bästa böckerna jag har läst under min 17-åriga livsstil (okej har väl bara läst 5 böcker överhuvudtaget), men ändå. Den verkligen berör en, och att det verkligen har hänt alllt detta är ju bara helt absurt. Var väldigt lättläst, dock många svenskafel, men whatevvvah, det är ju en sann berättelse, och inget hokuspokusskit, så alla som inte har läst den, läs den!


Right now!

Plugg, plugg, plugg, plugg, plugg


S.R.Y!

Japp som ni har märkt så har jag verkligen inte varit på G idag/igår på att skriva något och det är ****** fel, nej, det är bara mitt egna fel, har inte alls haft någon lust eller ork att skriva någe. Vad ska jag skriva om då? Vad jag åt till frukost?! JAAA! åt jordnötter. De var väl kul va?! Nä ju ska jag ta tag i plugget och läsa lite judebok också.!


Baksmälla!


I väntan på Andre....

När han kommer så ska vi vidare till Linn, där hon och Matilda väntar på en liten myskväll, låter väl bra?! Sweet!



fan bland de roligaste jag har sett!

Skrattar i floder!


Fredag!

Right now!



Cola coca!

Den godaste colan är verkligen inte den som är i en liten burk eller i en plastflaska, utan helt klart den som är i glasflaska. Det är helt otroligt gott att dricka den, tycker inte att det smakar så mycket om de som är i plastflaskor helt ärligt, det ska vara som på gamla goda tiden när man drack ut glasflaska. Man får fyra stycken små glasflaskor med cola i när man köper tre stora drickor på Coop, så KÖÖP!



Då och nu!

Satt och kolla igenom lite bilder från förut och la märke till att shit vad jag har förändrats! Typ allt, klädstilen, håret och personligheten (dock syns ju inte den på bild). Lite läskigt, men saknar faktiskt tiderna när jag var lite boi-aktig och hade längre hår, men, men, kan ju inte få allt i livet right?!


Skolfotot för två år sedan, shit, vad hände med håret? står åt alla håll och kanter, och munnen?! vad gör jag för min... hmm intressant!

Från igår!

Från somras, lite det håret jag saknar..

Jappsi!

"Jag överlevde"

Ska lägga mig nu då i min stooora, fetaste, megastoraste säng (ironi) och börja läs "Jag överlevde", för det gjorde jag (Haha så jävla skojj jag är). Har haft boken i över ett år, men har inte ens öppnat den, vågar inte, burrr burr,... hm... Men nu jävlar, kände att den bara ligger och skräpar annars, och det vill man ju ej, så nu kör vi. Godnattis alla!


Dark and Light!



Me vill Ha!



Ursh!

Mår urk idag. Hela näsan är helt bommad, kan inte andas ur den, och halsen bara värker. Ush vill fan inte vara sjuk igen, it's enough!!!!!! men tydligen inte.............................


Ica reklamerna asså!

HAHAHA


Ego0o0o!




Fikar Med Joppan!


Chillarna!

Blev att Andre kom hit igår vid sex, sju, sen blev det bara chilla, kolla film och drack lite vin och ade det allmänt trevligt. Fan år sedan man träffad Andre, så var sjukt kul att träffa han igen! Mycket att snacka och ta igen.
Idag blir väl bara sitta och glutta runt som en fågelholk, och göra inget allls! Sweet, hörs senare!


Från halloweeeeeeeeeeeen!

Bästa?!


The best one YET!


Dagens köp!

Tog en mysig fika med Sebbe, Josse och Cindy som ni kaanske såg i förra inlägget? Mysigt som tusan. Hann även att köpa mig min eftertraktade baseballtröjja, äntligen! assssnygg! Och nu kommer alltid lika söta Isabelle, så blir idol-kvälll, sweeeeeeeeeeeT!



Inget ansikte på bild idag dÅ!


cafe!


Lovikka?!

SÅg just på  King Lovikkaconverse, vafan?! Haha, var faktiskt ganska schysst ändå, men vem får för sig att göra sååna? Tydligen converse... ;) Fan skaffar nog såna säger jag bara, måste ju vara grymt varma!


Weekday!

Allt från Weekday!



Why so serious?!


Mössan (hitlermössan)

Drog ner på stan en snabbis för att kolla julklappar, hittade massor också så nu blir det bara handla, handla och handla. Passade också på att köpa mig en lite mössa med. Men fyfan, HAHa, ser ju ut som Hitler i den, så det var väl kanske inte det bästa köpet, ska nog inte ha på mig den eftersom jag ser ut som jag gör i den Och att den är förjävla liten också!


Stockholms terräng!


25!


Don't stop the party!



Fashion beats!


Migrän!

Hade sån migrän imorse så skippade att gå till skolan idadg. Åh så tråkigt att vara hemma, men orkade verkligen inte gå idag. Vill inte heller missa mer, har missat tillräckligt tycker jag. Nåja, drar till skolan imorgon även om det bankar och bunkar i huvudet, fan roligare än att vaara hemma! =(


HHAHAHA!½


Thailand CHECK!

Nu är äntligen Thailandresan finally bokad!  Ska bli så förbaskat j*kla underdundderskönt att stiicka iväg i två veckor, plus att Joppe följer med gör ju inte saker sämre direkt, snarare tvärtom, så THAI here we come! =D =D





Hotellet vi ska bo på i Bangkok, högsta byggnaden där, 88 våningar, skybar, pool på taket, sweet! ;)

Igår då då!

ojojooj, oj säger jag bara, shit vad man är trött och urpartad nu!  Satan va i h*lvete hände last night? Helt crazy (!!!) Fan ingen kommer typ ihåg vad som hände eller något, men måste säga att det var förjävla kul!
Började med att jag och Sebbe kom till Cindy vid halv sex, sedan kom Josse dock en halvtimma senare (sen sen brud de där!!), haha nåja, sedan så korka vi upp rosévinet och bara chilla och skåla! Sen blev det dricka lite mer medan vi gjorde mat, sen blev det mer, mer och mera vin, verkligen i stooooora lass, sen blev de skaka  rumpa nere i Cindys källare, helt underbarT!


Snygga brudar!

BROR!

Whine!

Alltid lika söta Daniela, som btw åker hem imorgon :'( tår i ögat, sjukt trevlig person, kommer saknar dig! BIRRA!!
 




Underbar kväll, haha, vad händE?!
Och som ni kanske hör så blev kvällen låt Mikrofonkåt !!! UNDERBAR 

Ghittar!

Så nu är jag och Joppis äntligen klara (eller hon har varit det i två timmar, men ändå), så nu blir det först ta en liten förfika på stan, sedan dara hon hem ( :( ) och jag kvistar vidare till Cindy. Blir middag/party/mys/orgie. Ska bli så ballt! Så gott folk, hörs imorgon, blir inget mera inlägg, lär inte vara kapabel till det ;) Då kommer färska bilder, men nu får ni fan nöjja er med bilderna på oss!



Nordiizh parteey liiist- Listan för IKVÄLL då!

Nördar!

Sitter här och nördar med Joppan och hennes nya awesome vita Iphone, aasfin, ska  kirra en myself! Ha en sweet kväll/night dådå, hörs imorGon!



Först ut!

Sitter här i biblo, precis gjort klart historaprovet, gick aa ok! Var först ut som vanligt!

Ciao!


Tre mest diggade låtarna nu!






Friser!


Fryser fossingarna av mig!

Smart jag som jag är så tog jag på mig mina converse idag för att..? jadu, inte det smartaste man kan göra... så fossingarna fryser som tusan nu då då! Var som sagt nere på stan med poppan och fikade, vårnan vanliga veckofika, alltid chill att snacka om allt som händer! Hann också att köpa med mig en skjorta med mig hem, behöver ju fler....? or..?! kan ju aldrig få för många ;)
Nu blir de plugg, engelskaprov imorgon, sweet, knappt pluggat nåt så HEJ ig...


Black eyed peas!

Sådärja, nu har kungarna kommit med ett nytt album (äntligen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), finns på spotify redan, checka ut det, känns som att de kommer bli många stora hittar från de albumet, sweeet!

Check it out here: Black Eyed Peas – The Beginning & The Best Of The E.N.D.


1:a december!

Bra att man firar den första december med att missa bussen, great! Så blir vara hemma till klockan 13.40, tar bussen  till stan sedan en lektion, sen tar man en fika med den lika underbara Joppe. Vad ska man göra nu i fyra timmar då? facebook är inge kul längre, kollat igenom allt nu, urkk!


RSS 2.0