BUY?

Ska nog klicka hem dessa grunkor snart, allt från topman, sjukt bra sida, sjukt billigt är det också!






YEAH BEBJI!




HELVETE!

VARFÖR FUNKAR INGET?!


Precis så här känner jag mig nu!





Plugg plugg plugg....

Det är allt som går i hjärnan nu för tiden, fan helt sjukt hur mycket plugg jag har, sinnes!


Katten får vara med också, han hjälper verkliiiigen! käkar bara upp min mat!

NOW!

Right noW!



Gårdagen!

Var hur kul som helst hemma hos Boban i början av kvällen med Andre, Linn och Matilda! Trevligt att träffa dom personerna som står en närmast, allt kul med er! Föra som sagt hos Andre, sen drog vi ner till stan och skulle på Party like a rockstar. Vilket skit det var! Man får tydligen inte ha tatueringar på bröstet och vara biffig, nä då får man inte komma in. Är det rätt?! Helt sjukt så drog därifrån hem till ida!

Bilder från igår, från underbaringen Linns blogg: http://linnur.blogg.se/



Chillandrebobergsfanhejtja!

Kineslinn och stenhårdamatilda!
Skulle upp igår!

RADERAT!



Sådärrr ja!

Nu börjar jag bli klar och redo för ikväll, blir party party! Ska bara käka mat och sedan slänga i lite waxx in mah hair, sen ready to take off. Limpan och Matilda kommmer och hämta upp mig sen drar vi till Andre, sen chillar vi där sen ner till de där party lika a rockstar. Hm bli näääjzzzzz!



Sjukt äckligt!

Hände en sjukt äcklig sak igårnatt när jag log och sov. Jag lov som sagt och sov sen mitt i natten så vaknade jag bara så där (brukar göra det på natten nu för tiden), och då såg jag något som stod mitt framför mig, vid min spegel. Vet inte om det var en man eller kvinna, det såg man inte, den hade nån grej över huvudet så det såg ut som att den inte hade något hår, sen var armarna bakom ryggen och den var svart. Sjuk läskigt, men jag när jag såg "skepnaden" så brydde jag mig inte, jag la mig igen, sen när jag förstod vad jag hade sett, öppnade jag ögonen igen och då var den borta.
Helt sjukt läskigt när man tänker på det nu i efterhand, burr!


Typ så såg det ut, dock var det mörkare och "den" hade inte jumbohuvud, scary!


Whatafuck?!

Jag har blivit rödhårig känns det som?! Fan det ser helt rostrött ut, lite ginger liknande, helt sjukt, inte märkt det till nu. Tack att ingen har sagt, måste nog färga om de här ser ju inte klokt ut!



knullruffs, smexigt! okej så där rött som det ser ut på bilden är det faktiskt inte, bara min dunderbraiga cam som gillar att lägga på lite för mycket färg!


Finally!

ÄNtligen fredag, skönt, ganska seg vecka, inte hänt ett skit känns det som! Imorn blir det däremot inte lugnt, party party. Äntligen säger jag bara, ska dra och kolla in de där party lika a rockstar och se om det är något att ha?!



Äntligen!

Äntligen ska jag få se det nya avsnittet av OTH, så som jag har längtat, blir helt galen att jag inte kan kolla flera avsnitt efter varandra, måste vänta en hel jävla vecka för nästa. Suger ju, men vad gör man inte för saker man älskar right?!



Yeeeeah!

Snart börjar "Kungarna av Tylösand", programmer som är helt klart grymmast just nu på tv! Fan kan verkligen inte missa det, bunkrat upp med massor av najsigt att käka nu så bara vänta, vänta, vänta! Och till alla er som är torrisar och tycker det är äckligt och tråkigt, överdivet? Skit ner er, sitter ni hellre och kolla på.. Lotta på skansen?! mjaaa vA?!


Underhållning på hög nivå!

jahapp

Nehepp



NÖRD!

Så nu har jag precis spelat ut Mafia 2. Nörd, jotack jag vet, men fan va grymt spel det är! Tycker verkligen att ni ska testa de, sjukt kul, kanske dock lite för kort, men det är väldigt roligt.

Oj vad jag tjatar om att det är kul, men jag rekomenderar det verkligen, så ladda ner det era nördar!



GRYMT!

GRYMT or not, varit hemma idag, men inte för att jag har varit sjuk, missat bussen eller en hemsk diareé (bara så ni vet så har/är jag inte något utav de där), nä var hemma pga av att mamma skulle ha sina möbler idag och då blev någon tvungen att ta emot dom. Hade ingen varit och tagit emot dom så hade dom typ skitit i de och vi hade fått möblerna om ett år kanske?! Och vem blev det inte om självaste jag! KUL! Så nu ligger jag bara liiiiiiite mera mest efter! WIHO!


SWEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!


SKÄMT!

Såg nyss filmen "Vampires suck", måste säga ÄR DET ETT SKÄMT?! Om jag ska vara ärlig så är det faktiskt bland de sämsta filmerna jag någonsin har sett i mitt 17 år långa liv. Helt j*vla värdelös, torr humor, dåliga skådespelare allt är bara skit, tur att man verkligen inte såg den på bio, skulle krävt pengarna tillbaka i så fall!  se den verkligen inte!!


Trötter då!

Sjukt trött orkar verkligen inte göra ett piss! kan bero på den där valvakan som var igår, sätter sina spår ha ha. Nä går och lägger mig i någon timma, hörss snart!



SMASH!






http://www.stayhard.se/
http://www.junkyard.se/


Musica...



Smile like...





RÖSTA!

Alla ni som är 92:or eller äldre UT OCH RÖSTA! Ni som tänker "Nä jag orkar inte rösta för att blablabla...", det är bättre att ni röstar blankt än att ni inte röstar alls. Om ni i alla fall röstar blankt så visar det att ni fortfarande vill ha demokrati, och det vill ni väl? Så ut och rösta!



S´Å!

Så drar ner och käkar middag med päronen och grannarna. Ha det så trevligt ikväll alla!

Förjävla närbild där på mig
Tröja-H&M
Chinos-Carlig
T-shirt (som ej syns)-Emilio



VAFAN!

Blir förbannat irriterad på den här skiten nu. Varje gång jag ska gå in på någon hemsida som t.ex en blogg eller nåt liknande så kommer denna jävla grej upp, varför då?! Sjukt störande (!!!!!!)


WHAT THE #¤%&/%!??!

Party party!

Sådär nu har Joppe dragit hem, så ensam igen, (kul..), nä men ska käka lite frulle nu, ta  en lång sköön dusch sen ska jag fixa mig lite. Får gäster idag igen, käka middag och fira morsan och farsan igen med grannarna och andra folk.

Blir party party med Andre ikväll också så tänkter fan inte stanna hemma länge, party party!


Inte så smickrande bild, men nya hårfärgen, like?

Paintat!

Joppe följde med mig hem idag för att vi skulle hänga (YOO), nä men kul att träffa henne igen fan! Köpte present till farsan (GRATTIS DADA!) och sen hör och häpna HÅRFÄRG! Japp that's true, tyckte det var för ljust så gjorde det lite mörkare, typ mörblondt, blev faktiskt gangska bra tack!





Dagens...


Skjorta-E-spirit
Cardigan-H&M
Byxor-Thai

Prickigt?!

Prickigt är fett med hett?! NJÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!









Sjukt snygg!

Som sagt tänder inte "bara"på blondiner, finns sjukt snygga brunetter också, de flesta är nästan dock snyggare än blondinerna ;) Shantel VanSanten är en av de snyggaste brunetterna på denna jord i alla fall!






UgglA!

Brillor inomhus, fan va grymt!




Från Joppe!

Har inte visat upp mitt fina armband som min så underbara friend Johanna Landgren har gjort till mig när hon var i Norge. Diggar det stenhårt, tack så mycket gumman, fan inte alla som har vänner som gör sånt till en eller? sweeet!
;)




Sköön?

Fatta vad skönt och kvista runt med en filt som är som en tröja? Hittade en sida där man kan köpa såna. Vet att det inte direkt är någon nyhet denna produkt, men jag har i alla fall inte sett någon som har en sån, finns den inte i Sverige än? Tänk nu i höst/vinter när det börjar bli skitkallt så man fryser röven av sig, och mörk som ett isbjörns rövhål (haha, Johan Glans), fatta hur underbart det skulle vara och kvista runt med en sådan runt omkring sig, right?!


The SlanketKlicka på bilden för att komma till hemsidan!

Sweet!

Kungarna är KUNG!

Måste bara säga att kanal5:s tvprogram Kungarna av Tylösand är verkligen ett grymt program! Det är helt j*vla vrickat men ändå grymt underhållande. Okej det är verkligen inte ett program för småbarn eller pensionärer, men fan för oss ungdommar med lite humor (host host) funkar det perfekt!
Sitter och asgarvar varje gång jag har sett det, helt j*vla underbart, drar nog till Tylösand nästa sommar om man har fått körkort, Party party!

Det visas i alla fall på onsdagar klockan 22.00 på kanal5, glo på de om ni inte har nåt annat att göra?!


http://www.kanal5play.se/ kan ni kolla på det annars!


Bilden talar för sig själv!

HA HA!




GOSH!

Gosh vilken ökning det har varit på statistiken nu fan. Helt chockad när jag gick in och kollade, kul att folk gillar/ogillar att läsa this blogggah, men lik förbannat klickar ni er in här ändå, suckers! Tack i alla fall alla, glad man blir! ;) keep it up! (Y)



Fotat.. igen..

Brist på sysselsättning!

Mjaaaaaaaaaaaau!

Japp ligger man här framför datorn ska snart ta en varm kopp te, sen glo på senaste avsnittet av Oth, de ni, underbart. Fast skulle verkligen vilja bli friskare, vet inte hur jag mår, bara helt konstigt. Tror fan jag gittar till skolan imorn, oavsätt om jag mår piss (lär väl inte göra det), men i alla fall det tänkter jag göra.

Nåt sånt här ser jag ut idag, fräsh och kry, mjaau mums, alla gillar right?!



Fräna kläder ;)

Hittade en sida men fräna tryck på tröjorna, vet exakt vem som skulle vilja ha en sån tröja haha. Tänkte kanske beställa hem en sån bara för skoj skull, eller bara en plojgrej till polarna ;) Glutta dig in där och kolla själva, man kan göra sina egna tryck också, billigt och enkelt, som det ska vara inte sant?!

Kläder med roliga tryck!



http://ads.frossle.com/click/21561-10204-10884/

Musica!

Party Party!



Och ni som kollar på one tree hill, låten under ringer de några klockor? ;)



Tjäna pengar!

Okej jag vet att alla verkligen tjatar om att du kan tjäna pengar lätt si och så, men jag lovar haha verkligen detta funkar tummen upp fan!


Frossle.com

http://ads.frossle.com/click/21561-10000-10121/ Klicka dig in där och regga dig, fan aslätt, och nej jag lurar inte er ha ha, gö som jag gjorde apor!




Jamen tjabba!

Då var man hemma från skolan idag (igen). Fan inte kul längre, tror att det är nåt mystiskt virus som går runt och spanar in mig, känns fan som det! Mådde som sagt inte bra, låg och kall svettades hela natten, vafan licksom? Vad är det egentlige? ÄYfyfan säger jag bara! Därför struntade jag i school today, my bad....

Hittade dock lite sådär "höstkläder", fast sure det är t-shirts, men dom kan ju vara grymma att ha under en cardigan eller nåt sånt mysigt, allt är från http://www.modekungen.se/!







REGN

REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN
REGN

Fotat!

Eftersom hösten är här (buhu) så blev jag tvungen att gå ut och fota lite innan allt försvinner, för vipps så står snön och knackar på dörren och då finns ej dessa växter kvar :'(






SO TRUE!

There's a stranger in my bed
There's a pounding in my head
Glitter all over the room
Pink flamingos in the pool

I smell like a mini bar
TJ's passes out in the yard
Bobby's on the barbecue
This a hickey or a bruise?

Picture of last night ended up online
Im screwed. Oh well:
It's a blacked out blur but I'm pretty sur it ruled. Damn!

But this Fridaty nightm do it aaaaaal again!

TRUE FAN!







No WAY!

Var någon j*vla gröna milen, eller långa milen (eller what the fuck det nu hette) i skolan, ja ba: NO WAY ATT JAG TÄNKER GÅ EN J*VLA MIL, ALDRIG SCREW THIS SHIT IM GOING TO VEGAS!
Ok, nja inte direkt så där sa jag väl, men ni fattar poängen? Skönare att stanna hemma när det ändå inte är någon vanlig skoldag, så det fick det bli. Njut alla ni av att vara i skolan, jag ska måla!



Musica..


Dagen..

Japp var med sebbo dårå, vi drog till Ikea och handlade lite smått och gott fan, bara en sån där sköööön söndag ni vet?


Musica..


Dagens...


11 september..

OCH VET NI VAD DET BETYDEEEEEEEEEER??!!!! =DDDDDD Nä skojja bara, det var exakt 9 år sedan den hemska terroratacken inträffade. Usch tänk att det redan gått 9 hela jävla år, känns som det var för typ 4-5 år sedan, tiden går fort. Hemskt att något sånt inträffade, tänk alla liv som gick åtspillo, hemskt!

Nog om det, ska ut och driiiiva nu snart, WIHO! Fan hoppas jag lär mig köra bil snart, fan går ju åt helvete, kan verkligen inte nåt, helt jävla värdelös! CHA!


MA PAINT SKILLS!

Nattish!

Natten har äntligen kommit och skittrött är man, men kan dock som vanligt inte sova (!!!) Vad är det för fel? vad ska jag göra? hmm... whatever somnar väl någon gång under de närmsta tio minuterna efter jag har stängt av datorn, får i alla fall hoppas på de.




Godnatt!


Tur att man är snygg i alla fall!

HAHAHA!

Sexypyses!

This is me and my mom. We're the hottest people in town, ja det där var min underbara engelska, bjussar på den ni! Men visst fan är bilden fräään? Bruna och cola.


Mor & son!


Dagens...

Skola, stan, handla, hem nu återstår bara att chillllllllllllllla!


Dagens: Skjorta, E-spirit, Chinos, Acne, Linne, H&M och självklart converse till det!

Musica!


Alla har hört right?

Denna låt speglar hur livet ska vara!

Underbar!


Blue vibes and god!





Dagens...

Nu var man hemma efter en fartfylld dag i skolan... ? Nä men Jompa var sjuk idag (krya), och B-alle missade bussen (som vanligt), så jag drog och solade lite, skönt det fan, skulle jag annars göra då?! Nej men skämt åsido. Slänger upp en porrig bild hur brun jag blev... hmm.. Och sen min hemklädsel, gick verkligen inte så här till skolan, man kan ju inte använda sån ful randig tröja till skolan right?


USLA BILDER FAN I HELVETE OXÅ! NU ÄR JAG SUR!

YO!

Så Im back nu, väldigt långt uppehåll men nu är jag tillbaka, tar nya krafter få se hur länge jag orkar den här gången, förhoppningsvis längre än alla andra två tusen gånger! Börjar direkt!

RSS 2.0