Feel this!

Feel this
Can you feel this
My heart beating out of my chest
Feel this
Can you feel this
Salvation, under my breath


Går-kvällen!

Var ett jävla drag där i Torshälla. Kul var det verkligen, dock var det nästan bara jag, Andre, Poppe, Alex och petra som var utklädda (fail), men det var skoj ändå! Skickar upp några bilder, väldigt vackra!




Resten av bilderna är lite privata ;)


Klart snart då!

Snart klar, tar smikning och skit hemma hos Andre, ni får se bilder imorn, GODKVÄLL!


Halloweeeeeeeeeeen!

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Rädda? förstod det, är så förbannant läskiiig!
Ikväll blir det då halloween-fest, ska bli fettis, sjukt skoj. Får se hur nu denna kväll blir, intressant med massor av fulla moster och spöken. Kul ;)
Nu blir det käka food, sedan fixa mig, sminkning och skit så jag blir lääääskiig, BUUUU! HA en bra halloweenkväll ikväll, skriver lite senare när jag är klar, kommer en bild då!


Hot N Fun!


Idolmys!

Den söta gästen var då Isabelle. Hon har nu åk hem (tråkig då), men det var mysigt. Hade en liten Idolmyskväll som ni nu förstår, skickade även in ett sms till Idol då då. Kände att det verkligen behövdes för att få nåt roligare att titta på TV:n, Blev då: Söta Anne-lie. Det är då hunden i eftersnack. Fan värdelöst inlägg trött som ett jihu, NATT!


(!!!)

Blir att springa in i duschen nu, sedan städa upp på rummet, kommer nämligen en söt gäst till mig (nej det är inte joppan, hon är i Norge), hörs snaart!


Vill ha..!

Vill ha värme, vill ha sol, vill ha sommar, vill ha mitt blonda hår tillbaka, vill ha mitt längre hår tillbaka, vill vara brun igen, vill ha alla roliga fester som var, vill ha allt badande, alla sena sommarkvällar, alla sköna kläder, alla aasbra musik, fan att de ska vara höst och blä!











Casual!


TOday!

Oj hoppsan, inlägget innan blev ju inte liiiite värdelöst, sorry för det. Var som sagt och fikade med Joppan, sedan lite sho-p! Blev en grå tröja, halsduk och en skjorta, helt okej tycker jag. Nu börjar Paradise, ciao!




fikapaus!

SITTER PÅ WHAYNES MED JOPPAN, FAN DÅLIGT DE ÄT BÖIR DÅ!!!

WHATA?!

Vafan har hänt?! NÅgon som kan förklara för mig? VAD SKA JAG GÖRA?!


Hello sunshine!





DEV-G6

Sebbe hittade en grym låt igår, Like a G6 med DEV, aldrig hört förut, finns på spotify också, lite sådär "rymdmusik",  but I like it! ;) ;)

Like A G6 ft. The Cataracs, Dev


Migrän...

Valde att inte gå till schuul idag, migränen tog tyvärr över. Inte kul, så får väl dricka massor av kaffe och äta Bangladesh som min friend Jonsson tipsa om (TACK!), knäppis han den där! Eller så tar jag bara en treo, fan är det knäppt att tycka att det är gott? Tycker det, smakar ju som dricka, är ju kolsyra och skit, mums, så ja det ser vi fram emot!


Come on Eileen!



Vaken..!

Så nu är man vaken och Pigg? Nej verkligen inte, astrött, gick och la oss lite för sent kanske. Var dock väldigt trevligt och kul och träffa alla igen, skoj som fan. Mycket skratt, mycket gott att äta och mysiga filmer att se på. En helt skön kväll helt enkelt. Ska snart hem och bara chilla en stund, sen kommer nog ma systaah,!


Bäver'N är på, skönt fasiken!

Hos den bästa!

Är nu hemma hos Sebbe, skönt, ska bli en jävligt chill-kväll ikväll. Kommer över två brudar så ska vi käka och ha det allmänt mysigt, skriver lite snart!


VAFÅAN!HGAFSHFJ

ASSÅ VAFAN ÄR DE FÖR NÅT JÄVLA FEL PÅ VÅRAT JÄVLA FITTSAMHÄLLE?!! VAAAA?! sERIÖST, OM MAN GÖR ETT GROVT JÄVLA BROTT SKA MAN FAN INTE GÅ FRI SOM EN JÄVLA DUVA, DU SKA FAN DÖ DIN JÄVLA ********* FAN ASSÅ DU KOMMER INTE LÅNGT DU!


Riiiiiiiiiiider!

Yes, imorgon är det äntligen fredag, så som vi har längtat! Skönt, känner att man verkligen behöver lite helg nu igen, fan skola, skola, skola inget annat känns det som. Drar hem till SEbbe i helgen och har det trevligt med ett par vänner från förr, ;) Men nuu riiiiiider vi right?!





Halloj!

Det var ju självklart Joppe som var den "hemlösa" igår, så ni inte undrar om jag har blivit apsnäll och tar hem gamla lodisar på gatan? nej tack! 

JA-dagen är idag, så kom ihåg det alla ni löv!


Hemlös hemma!

Eftersom en viss person inte kom hem idag till sitt hem så bjöd  jag med den hem till mig (snäll som jag är). Har precis lagat mat till den och den ska sova här. Nu är ljusen tända och den hemlösa trivs (think so), så hörs imorn caio!


VEM VEM VEM??!!

LALALALOLOLOL




Ny design!

Har äntligen fått ny design. Joppe älskling hjälpte mig med den asschyssta bilden som jag har som header, schysst va? Asnöjd, lite partybild sådär! Tack så sjukt mycket älskling, du är bäst! Vad tycker ni om resten då? Blivit bättre va? ljusare och fräschare, niiiiiiice!

FÖRE!



AFTER!!




Måndag, im in love!

Eller nej riktigt så är det inte, men fan va skönt med måndag. Helt ärligt, vet att de låter helt absurt, men nu tycker jag det. fan. Knappt nåt plugg nu i veckan (helt underbart), förutom engelskan som vi har varje vecka dock... men annars är det inget mer, I think... Skönt, känns som det var evigheter sedan man hade en sådan vecka och nu är den här, YEAH! Ska belöna mig själv med lite x-box-spelande-eftersom-det-är-så-grymt-att-spela-ciao!



Bakislördag?!

Ganska seg idag då, blev ett för jävla drag igår. Började helt okej, roligt folk, mycket skratt och mycket alkohol! Sedan kom det massor av radoms, ingen aning vilka de var heller, kommer inte ihåg va alla hette heller (lite borta då då), de enda var ju då Elin och Lisa, resten av de 100 tjejorna, (nej så många var de inte) kommer jag inte ihåg, sorry...
Nu blir det ösa med vatten, sätta på en seg jävla skitfilm och gosa ner mig i min säng, skönt! Peace!


En klad ejik!


Raise you glasses!

Dra in i duschen nu snart med min bloody Mary ;), sedan fixar mig, sen drar jag till Andre. Party PARTY, säger jag bara, underbart, får se vad kvällen erbjuder (spännande). Hörsss imorgon, lär komma smexiga bilder då då, Ciao!

Pink's nya låt, grym fan! SKÅL!



Flytta!

Drar och hjälper syrran att flytta (igen efter 8 gången på 3 år), känns kul.... Nej men får ju gratissaker så det skadar ju inte, hörs snaart BAJ!

And off we goooooooo!



Todays köp!

Var och köpte en bäver-fitta nyss, fan asgrymt ju. Har inte vågat köpt det innan, lite vågat att ha en sån, men nu var det fan tid för de. Ska väl ha det lite mera som "fest-mössa", tänkter inte ha den till vardagen, lite för vågat och galet för mig då ;)




KATTEN OCH JAG!

Vi ba CHILLar, tror jag somnar snart med kattfan i famnen och historian i andra, fan va bra !

;)



VAD...

Va fan har jag gjort, nej usch va fult detta blev, tyvärr joppe men fan det ser ju ut som jag har hitllerfrisyr, bli verkligen mössa nu 3 veckor framöver tyvärr..... åååh fan fan fan fan fan fan!



håret!

Nu är håret fan borta, mitt trollruffs, helt borta, inget kvar nästan skallig, sorligt men sant! Ska ner och färga (det lilla jag har kvar), kommer snart upp bilder på de, BAJ!


Paradise hotel!

Nu har det börjat igen, kul fan. Ska se om det är något och ha detta år, kan bli väldigt intressant, se om det kan överträffa kungarna av Tylösand (tror verkligen inte det), men ska glo nu, BAJ!




Musica...



BLÄ!

..:(




Sunday i'm in love

"Ännu en asboring söndag. Denna kommer då  bestå av massor plugg, matte förstås, prov på tisdag och man ligger efter si sådär 40 sidor, inte bra, inte bra. Ska börja plugga lite smått och gott nu då, back soon". 
 

Picture!

Riktigt nice höstväder idag, blev tvungen att ta lite kort då!






Målat!

Så där nu är jag klar (efter sådär 7 timmar), men ändå det blev asbra, bilder kommer imorn kanske, ;) Blev dock färgad överallt, ansiktet och överallt!



Så jääävla snygg så det inte är sant, militärbyxor och thait-shirt, LOVLEY!


Sticker!

Drar iväg och köper målarfärg, ska måla om vardagsrummet duktiga jag, hörs snart!



Vi dunkar på med Orsa!

HAHAHA, skrattar för jävla mycket av denna video. Helt klart den bästa reklamen som går på TV just nu. "Vi dunkar med med Orsa" HAHAHA!



DRICKER!

Sitter och super ner mig eftersom jag är skitless. Okej nej det är jag inte, men fan undrar vad jag ska göra åt mitt för i helvetes hår! Ser ut som en limpa, vet inte hur jag ska klippa mig, vågar inte klippa vad som helst heller, men trött på det jag har så fult! Något förslag som skulle passa på mig?!


BUHU!

Jacket!

Ska beställa ny vinterjacka imorn, inte helt hundra på vilken jag ska ha, vill nog ha en olivgrön, lite småttcoolt sådär!





ÖS!

Burrigt och kallt var det idag. Regnet bara öööööööser ned utanför mitt fönster, hemskt, hejdå sommaren (som har varit borta i två månader nu). Eftersom det regnade så mycket och håret blev helt fu*ked up, så bestämde jag mig att ta på mig min viiiita mössa, inte kanske den snyggaste, men håller ett tag till tills jag köper en ny!


Ser ut som en giraff, mjao!


Semesteeeeeeer!

Tänker inte berätta vad jag gjorde, hemligt så de så!

I alla fall, fatta skönt det skulle vara att bara dra iväg på en resa till ett varmt land! Vore det bästa just nu, speciellt när skitkylan har kommit, då vill man bara bort från den. En stekande sol, kristallklart vatten och en himmelsk god drink, fatta vore inte det det ultimata just nu? Tänkte väl det. Okej det kommer ju för mig i April (drar till Thai igen), men då är ju våren här och då har ju vintern varit över, så hm... får väl skruva upp elementet på högsta grad, alla lampor på och lite.. saft?  Då känns det som man nästan är där i paradiset?!




BRB!

Kommer strax, ska fixa en grej, får se om det blir bra, spännande ;)


Idag!

KLAR!

Sköönt klar nu, resultatet!



Duktig pöjk jag är!

Städas!

Ska väl se till att städa rummet, ser ut som ett bombnedslag. Att jag kan bo like this?!





Rider omkring!

Varje dag rider omkring, varje natt din emot min, himlen är för länge sedan förbi, nanananananananananananananannan! (KUNG) SOMMAR SOMMAR SOMMAR!



Klar!

Sådär klar nu då, drar strax caio!

TUNGA!


Overslept!

Bra har försovit mig så blir tvungen att ta  13.40 bussen för att sedan ha en halv spanska lektion och en aaaaaaaslång naturlektion, skoj skoj! Nä ska börja fixa mig och käka lunch, hörs snart!

får en grym låt så länge från Band of Horses som för övrigt jag, Jonis och Allis ska på den 21/2, underbart!



Godnatt!

"Godnatt alla små fjantar där ute. Har inte orkat skrivit något idag, var med Sebastian och då var jag de, inte sitta vid datorn och bara blogga, nej nej! Då umgås man, ja, ja! Godnatt!"



Hos..

Sitter nu här hemma hos Sebbe, chillar sönder till maxxxxxxxxxx!



Musica...

Dessa är helt klart de bästa partylåtarna fortfarande, visst är de gamla men fortfarande helt j*vla awesome (!!)
Dra på men världens fetaste bas för att få bästa parykänslan ;)




BLÄ!

Jahapp, färgning gick väl åt helvete, fan ingen skillnad alls ju, bara ljusare när jag ville ha mörkare, bra där!


Lite sån där poppar-bild när man täcker över ansiktet, kolt!


Färgar...



Kan inte påstå att man blir så jävla snygg på profil-bilder!?!


RSS 2.0